«АМК РЕМ-БУД» завершує ремонт дороги Скуносове-Корольки

Поточний середній ремонт важливого автошляху у Путивльській ОТГ вийшов на фінішний етап – на об’єкті вже влаштували фінальний верхній шар покриття та приступили до облаштування узбіч і встановлення дорожніх знаків.

Відновлення 2,5 км автошляху здійснюється на умовах співфінансування: 50% відсотків проведення робіт фінансує ДП «Дороги Сумщини», решту –  місцевий сільськогосподарський споживчий кооператив «Ярославна».

Від початку ремонту працівники «АМК РЕМ-БУД» виконали значний комплекс дорожніх робіт. Зокрема, здійснили виправлення профілю основи дороги автогрейдером, влаштували вирівнюючий шар основи із щебенево-піщаної суміші С-7, а також верхній шар – із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші тип Б. Наразі вони працюють над облаштуванням узбіч, нанесенням дорожньої розмітки та встановленням дорожніх знаків. Усі роботи планують завершити вже за тиждень.

Для реалізації проєкту фахівці «АМК РЕМ-БУД» використовували тільки найкращі матеріали, які підвищують якість дорожнього покриття та збільшують термін його експлуатації. А сучасна дорожня техніка, яка працювала на об’єкті, забезпечила своєчасне виконання усіх поставлених задач.

Співзасновник СК «Ярославна» Валерій Волков відзначає важливість відремонтованого автошляху. За його словами, це покращить транспортне сполучення між селами Скуносове і Корольки, а також сприятиме розширенню економічного потенціалу громади.

«Без якісної дорожньої інфраструктури сьогодні  неможливо розширювати виробництва, створювати нові робочі місця та взагалі говорити про економічне зростання нашого краю. Саме тому кооператив «Ярославна» долучився до співфінансування ремонту дороги. Це дуже важлива і необхідна справа», – зазначив Валерій Волков і додав, що відремонтований автошлях вестиме до майбутнього молочно-переробного виробництва, яке планує відкрити кооператив «Ярославна», а також до нових міні-молочних ферм.