“АМК “РЕМ-БУД” завершує будівництво одного із найбільших дитсадків на Київщині 

Будівництво сучасного ДНЗ у селі Нові Петрівці Київської області вийшло на заключній етап – працівники компанії завершують благоустрій території, встановлюють нові меблі та обладнання.

Проєкт, який “АМК “РЕМ-БУД” реалізує у рамках національної програми “Велике будівництво”, вражає своїми масштабами – забудова має площу 6 215,3 м2 на ділянці 1,59 га.

Так, на об’єкті працівники компанії виконали загальнобудівельні та внутрішні оздоблювальні роботи, облаштували системи опалення, вентиляції, каналізації, водопостачання, електроосвітлення. Разом з цим на території ДНЗ побудували котельню, яка може працювати на твердопаливних та газових агрегатах, насосну станцію, два водні резервуари для гасіння пожеж, а також облаштували доріжки, проїзди, тіньові навіси, покриття, огорожу та ігровий майданчик.

Під час будівництва дитсадка на 230 місць працівники компанії використовували найсучасніші матеріали і будівельні технології, щоб створити у дошкільному навчальному закладі найкращі умови для навчання і розвитку дітей.

Наразі працівники “АМК “РЕМ-БУД” завершують останні роботи з благоустрою території, встановлюють нові меблі та обладнання.

Сучасний дитячий садок у селі Нові Петрівці запрацює вже найближчим часом і зможе приймати своїх вихованців.