«АМК РЕМ-БУД» виконує ремонтні роботи на дорозі Коршачина-Синяк, що на Білопільщині

У рамках експлуатаційного утримання автошляху С1900131 Коршачина-Синяк, на замовлення ДП «Дороги Сумщини», працівники компанії виконують аварійний ремонт старої водопропускної труби, яка проходить цим шляхом.

До покращення дорожньої інфраструктури Сумщини «АМК РЕМ-БУД» підходить комплексно. Разом із ремонтом і будівництвом автошляхів, сучасних соціально-інфраструктурних об’єктів, працівники компанії займаються не менш важливою справою – утриманням дорожніх артерій у багатьох куточках області. Так, на одному із об’єктів на Білопільщині фахівці підприємства наразі замінюють стару штучну споруду, яка з роками експлуатації прийшла у повну неприродність.

Так, на об’єкті працівники «АМК РЕМ-БУД» оперативно завершили усі підготовчі та земляні роботи, демонтували старе асфальтно-щебеневе покриття дороги, бетонні кільця. Вже на початку наступного тижня планують вкладати нову водопропускну трубу.

Після завершення аварійно-ремонтних робіт спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» приведуть до ладу місце, де виконували ремонт, – влаштують нове асфальтно-бетонне покриття.

Аналогічні ремонтні роботи з відновлення штучних споруд працівники підприємства виконають ще на двох дорожніх об’єктах у Путивльській ОТГ та на одному у Сумському районі.

«АМК РЕМ-БУД» працює якісно та оперативно, щоб покращити дорожню інфраструктуру Сумщини!