“АМК “РЕМ-БУД” у рамках ремонту дороги Хмелівка-Бобрик встановила нову зупинку

Реалізація проєкту з відновлення 3 км автошляху місцевого значення Хмелівка-Бобрик, що у Сумському районі, вийшла на новий етап – “АМК “РЕМ-БУД” монтувала зупинку та влаштувала нижній і вирівнюючий шари асфальту.

Наразі на об’єкті, що входить до програми Президента “Велике будівництво”, на замовлення ДП “Дороги Сумщини”, працівники “АМК РЕМ-БУД” вже виконали значний комплекс дорожніх робіт. Зокрема, із останнього – монтували нову зупинку громадського транспорту, улаштували нижній і вирівнюючий шари покриття з крупнозернистої асфальтобетоної суміші (тип Б). Разом з цим проводять до ладу узбіччя, знімають рослинний шар укосів насипу земляного полотна.
У найближчих планах – укладання фінального шару покриття проїжджої частини, примикань, заїздів, встановлення бар’єрного огородження, дорожніх знаків і нанесення розмітки

Нагадаємо, що саме цією дорогою возитимуть дітей до школи, тож бригади “АМК “РЕМ-БУД” працюють, не збавляючи темпів, щоб досягти найкращого результату. При цьому кожен етап робіт виконується з чітким дотриманням технологій дорожнього будівництва та за встановленим графіком.

Продовжуємо покращувати дорожню інфраструктуру Сумщини, аби пересування автошляхами було безпечним та комфортним.