«АМК РЕМ-БУД»: Третина автошляху, який з’єднує села Крюківщина та Гатне у Київській області, вже з нижнім шаром асфальтобетону

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» продовжують виконувати капітальний ремонт 4,6 кілометрів автошляху від вулиці Одеська до вулиці Велика Окружна Дорога в с. Крюківщина та с. Гатне Київської області.

Роботи тривають у рамках програми Президента України «Велике будівництво», на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА.

Так, на ділянці капремонту, а це – 4,6 кілометра, щоденно просувається робота з влаштування нижнього шару асфальтобетону. Наразі вже третя частина автошляху, який ремонтує «АМК РЕМ-БУД», з нижнім шаром із крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Разом з цим, фахівці компанії активно працюють над влаштуванням з’їздів, зливових каналізацій, колодязів зливових каналізацій, а також над коритом під дорожній одяг.

Для посилення окремих ділянок автошляху із непридатним земляним полотном, найближчими днями працівники «АМК РЕМ-БУД» стелитимуть геомембрану і влаштовуватимуть нижній шар із піску та щебенево-піщаної суміші С-5 та С-7. Завдяки застосуванню таких технологій, не просочуватиметься вода та триматиметься основа дорожнього полотна.

Потім на цьому ж відрізку дороги вкладатимуть нижній шар із крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» виконують усі роботи якісно та за графіком. Забезпечує, зокрема, це і сучасна будівельна техніка, яка задіяна на об’єкті.

Після капремонту будуть значно поліпшені транспортно-експлуатаційні характеристики автошляху, а також створені умови для швидкого та безпечного проїзду від вулиці Одеська до вулиці Велика Окружна Дорога в с. Крюківщина та с. Гатне Київської області.

«АМК РЕМ-БУД» продовжує рухатися до поставленої мети – з’єднати країну якісними та сучасними автошляхами.