«АМК РЕМ-БУД»: Ремонт дороги Кириківка-Мирне-Сонячне на завершальній стадії

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» вже влаштували асфальт на основному проїзді автошляху 0190302 Кириківка-Мирне-Сонячне та найближчими днями візьмуться за ремонт примикань і укріплення узбіч.

До кінця нинішнього ремонтно-будівельного сезону у доробку успішно реалізованих інфраструктурних проєктів компанії «АМК РЕМ-БУД» з’явиться відновлена 3,5 кілометрова ділянка дороги загального користування місцевого значення 0190302 Кириківка-Мирне-Сонячне, що в Охтирському районі.

Так, працівники «АМК РЕМ-БУД» вже виконали значний обсяг робіт на всій протяжності ввіреної ділянки автошляху. Наразі фахівці підприємства завершили основну частину реалізації проєкту, уклавши верхній шар із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші (тип Б).

Найближчими днями бригади «АМК РЕМ-БУД» перейдуть до ремонту та укладки асфальту на примиканнях дороги, а також укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю і нанесення розмітки.

Фахівці компанії докладають всіх зусиль, аби жителі Охтирщини отримали якісне і безпечне дорожнє покриття, яке служитиме багато років.

«АМК РЕМ-БУД» продовжує з’єднувати Сумщину якісними автошляхами.