«АМК РЕМ-БУД» продовжує підготовчі роботи перед будівництвом спортзалу та їдальні для гімназії селища Димер Київської області

Тривають підготовчі роботи з будівництва спортивного залу та їдальні Навчально-виховного комплексу “Димерська гімназія-загальноосвітня школа 1 ступеня” у Вишгородському районі Київської області. ТОВ «АМК РЕМ-БУД» виконує замовлення департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Згідно з проектом тут буде збудовано двоповерховий спортзал із хореографічним залом та одноповерхову їдальню, де харчуватимуться учні гімназії. Договором передбачено, що реалізація всього комплексу робіт займе два роки.

Наразі ж працівники компанії «АМК РЕМ-БУД» зайняті ретельною підготовкою на об’єкті.  Уже зроблено тимчасові проїзди на будівельному майданчику, до нього підключено електропостачання та водопостачання, пробито свердловину.  Також проводяться демонтажні роботи, зокрема прибираються залишки фундаментів старих будівель, що знаходяться на місці майбутньої забудови. Крім того, бригади проводять зрізку рослинного шару ґрунту та транспортують побутові приміщення.

Для ТОВ «АМК РЕМ-БУД» важливо впоратися із довіреним завданням на відмінно, тому до підготовчого періоду команда ставиться не менш відповідально, ніж до основних видів  робіт.