«АМК РЕМ-БУД» продовжує активні ремонтні роботи на дорозі Крюківщина–Лісники у Київській області

Компанія «АМК РЕМ-БУД» виконує реконструкцію автомобільної дороги загального користування місцевого значення О101316 Крюківщина – Лісники км 0+000 – км 1+400 Київської області.
Замовником будівництва є Департамент регіонального розвитку Київської ОДА. Роботи на об’єкті почалися у липні й мають завершетися вже до кінця цього року.
На сьогоднішній день працівники «АМК РЕМ-БУД» зняли рослинний шар, улаштували корито з переміщенням грунту механізованим способом та вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші, а на одній із частин дороги виконали холодне фрезерування старого асфальту і розібрали стару тротуарну плитку (ФЕМ).
Наразі працівники «АМК РЕМ-БУД» займаються влаштуванням ровиків поширення та готуються до укладки вирівнюючого шару асвальтобетону (на одній із сторін проїзду). Разом з цим переносять існуючий газопровід та встановлюють бортові камені.
Наступним етапом стане облаштування тротуарів, велодоріжки, острівців безпеки, освітлення проїжджої частини та укладка верхнього шару асфальтобетону.
Усі роботи на об’єкті виконуються згідно графіку. Після реконструкції дороги Крюківщина–Лісники будуть суттєво поліпшені транспортно-експлуатаційні характеристики автошляху, а також створені всі умови для комфортного та безпечного проїзду.
«АМК РЕМ-БУД» сповнена сил, аби й надалі працювати на покращення дорожньої інфраструктури країни.