“АМК “РЕМ-БУД” посилює та робить більш витривалішою до транспортних навантажень дорогу, яка з’єднує с. Крюківщина та с. Гатне на Київщині

На 4,6 км ділянці дороги від вулиці Одеська до вулиці Велика Окружна працівники компанії влаштовують нижній шар дорожнього одягу, а на окремих ділянках за допомогою спеціальних технологій посилюють його.

Над цим важливим для місцевих жителів об’єктом компанія “АМК “РЕМ-БУД” працює у рамках президентської програми “Велике будівництво”, на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА.

Наразі працівники компанії влаштовують нижній шар дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші, зливову каналізацію та зливоприймачі.

У процесі ремонту на окремих ділянках дороги із непридатним земляним полотном – перезволоженими грунтами – бригади посилюють дорожній одяг, вкладаючи там геомембрану, геотекстиль та геосоти. Завдяки застосуванню таких ремонтно-будівельних технологій, не просочуватиметься вода та триматиметься основа дорожнього полотна.

 

Днями раніше працівники “АМК “РЕМ-БУД” встановили бортові камені та завершили влаштування корита під дорожній одяг. Для виконання робіт, які тривають за графіком, на об’єкті мобілізовано 13 одиниць сучасної дорожньо-будівельної техніки.

Після завершення капітального ремонту пересуватись автошляхом між селами Крюківщина та Гатне Київської області нарешті стане комфортно та безпечно. А чотири транспортні розв’язки, які там побудує “АМК “РЕМ-БУД”, допоможуть розвантажити напружений місцевий автомобільний потік.

Продовжуємо натхненно працювати на розвиток дорожньої інфраструктури країни!