«АМК РЕМ-БУД» підготувала дорогу Токарі-Межиріч до укладки асфальтобетону

Працівники компанії вже влаштували на дорожньому полотні щебенево-піщану суміш та чекають на покращення погодних умов, аби розпочати укладання фінішного вирівнюючого шару з асвальтобетонного покриття.

«АМК РЕМ-БУД» має великий досвід з відновлення доріг місцевого значення, якість ремонту яких підтверджена успішною експлуатацією. Наразі у декількох точках області бригади компанії відновлюють такі автошляхи. Зокрема, у Сумському районі, де на замовлення ДП «Дороги Сумщини» бригади компанії працюють на дорозі Токарі-Межиріч, реалізація проєкту вийшла на фінішний етап.

Так, на об’єкті, де протяжність ремонтованої ділянки – 2,8 км, працівники «АМК РЕМ-БУД» уклали щебенево-піщану суміш С-7, очистили автогрейдером узбіччя та вирізали поросоль. Після покращення погодних умов бригади розпочнуть влаштовувати фінішний вирівнюючий шар із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

Поточний дрібний ремонт дороги Токарі-Межиріч, який виконує «АМК РЕМ-БУД», буде завершено у визначені замовником терміни з чітким дотриманням усіх необхідних норм та стандартів.

«АМК РЕМ-БУД» продовжує планомірно покращувати якість дорожньої інфраструктури Сумщини.