«АМК РЕМ-БУД» облаштовує сквер у Вишгороді Київської області

Фахівці компанії працюють над капремонтом тротуару та елементів благоустрою по вул. Мазепи, 5 у місті Вишгород Київської області.

«АМК РЕМ-БУД» не збавляє обертів і, незважаючи на похолодання, продовжує виконувати взяті на себе зобов’язання. Так, зокрема, фахівці компанії зосереджено працюють над реалізацією чергового інфраструктурного проєкту на Київщині – приведенням до ладу території поблизу одного із житлових секторів у Вишгороді.

Наразі працівники «АМК РЕМ-БУД» вже виконали основну частину запланованих робіт. Для комфорту жителів міста вони влаштували пішохідну доріжку із тротуарної плитки, а для безпечного та змістовного дозвілля місцевої малечі – нове гумове покриття на дитячому майданчику.

Також, згідно із планами, команда «АМК РЕМ-БУД» висадить у сквері більше 200 дерев і кущів, встановить нове пішохідне та перильне огородження, а також облаштує сходи. Усі ремонтні роботи планують завершити до кінця цього року.

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» працюють, як завжди, якісно і оперативно, щоб, зокрема, створити сучасний, комфортний та безпечний сквер для жителів Вишгорода.