«Активіст» позловтішався з побиття в поїзді телеведучої «Інтера», але потім вибачився

«Активіст» громадської ініціативи «Бойкот російського телерадіопродукту» Тарас Писаржевський позловтішався побиття і спробі зґвалтування телеведучої «Інтера» Анастасії Луговий в поїзді, який їхав з Маріуполя до Києва. Але через день вибачився за свої слова з цього приводу.

Так, вчора, після того як Лугова розповіла про те, що сталося нападі, Писаржевський позловтішався, що на місці постраждалої виявилася не телеведуча каналу ZIK Наталя Влащенко.

«Шкода, що не Натаха Влащенко. Але теж медіапростітутка, як ніяк », – написав він у Facebook.

Писаржевский - о Влащенко. Скриншот Фейсбука

Згадана в повідомленні телеведуча каналу ZIK Наталя Влащенко відреагувала на випад «активіста». Вона попросила своїх передплатників з’ясувати, чи працює Писаржевський в Раді, як це зазначено на його сторінці в Facebook, а також закликала Разумкова звільнити цю людину, якщо він займає в парламенті будь-яку посаду.

Влащенко - в ответ на пост Писаржевского. Скриншот Фейсбук-страницы

Влащенко підтримали багато її колег. Так, наприклад, журналіст Василь Апасов закликав Размкова звільнити Писаржевського.

«Якщо він дійсно працює в Раді, то в понеділок це повинно закінчиться для нього. Хоча прибрати це непорозуміння мали раніше. Побіжно переглянувши сторінку цього нещастя, стає помітно, що там щось маленьке, мерзенне і закомплексоване », – написав Апасов.

Апасов о Писаржевском. Скриншот Фейсбук-страницы

А вже вранці 2 серпня Тарас Писаржевський вирішив вибачитися за своє зловтіха.

«Оцінивши це повідомлення з точки зору сторонньої людини, чітко усвідомлюю, наскільки це висловлювання, та й в цілому це повідомлення, в даному контексті, стало справедливо обурливим для всіх людей, які мали можливість про нього почути. Сьогодні мені вже самому до кінця чітко важко зрозуміти, що саме тоді мною керувало, оскільки – дійсно: і жінка з дитиною потрапила в трагічну ситуацію, залишившись на самоті один на один зі злочинцем. Тому, приносячи щирі вибачення всім, кому завдав досаду, повідомлення видаляю », – написав Писаржевський на своїй сторінці в Facebook.

Він також сказав, що «припустився помилки».

“Я помилився! Тепер, усвідомлюючи всю міру абсурдності мого вчинку, надалі обіцяю зопалу не торкатися таких болісних питань », – уточнив він.

Писаржевский извинился за свой пост. Скриншот: facebook.com/tarpisstriy

Нагадаємо, скандал в мережі стався через те, що Писаржевський розмістив у себе пост, в якому позловтішався побиття Анастасії Луговий небезпечним зеком-рецидивістом в поїзді, який їхав з Маріуполя до Києва. Злочинець намагався згвалтувати її на очах у маленького сина.

Джерело: