30-річний глуховчанин живе з вм’ятиною в голові. Потрібна допомога

Олександр вів звичайний спосіб життя, як і багато інших. Закінчив школу, але замість того щоб продовжити навчання і здобути фах, почав працювати. Хлопець ріс без батька, а зарплати мами – прибиральниці катастрофічно не вистачало на життя. Тому він, тільки вийшовши за поріг школи, став брати активну участь у поповненні сімейного бюджету.

І як же радів, коли влаштувався на роботу до Києва – охоронцем в магазині відомої торгової марки! Здавалося б, безбідне існування так близько … Однак усе розвалилося в одну мить і стало ще гірше. Як – то, стоячи на зміні, в магазин увірвалися четверо з битами і побили охоронця. А далі Саша нічого не пам’ятає. Все було як в тумані – приїзд швидкої допомоги, лікарня в столиці, потім повернення на батьківщину інвалідом.

У діагнозі героя статті зазначено: важка ЗЧМТ, забій головного мозку в обох лобових і скроневих долях, лінійний перелом лівої тім’яної кістки і т. Д. У чоловіка як би відсутній половина голови, замість черепа – яма, діра, вм’ятина. На це моторошно дивитися. Крім того, не працює права рука і погано ходять ноги. Чоловік переміщається за допомогою милиці. Олександр відчуває себе погано, постійно болить голова і провали в пам’яті. Полегшити його стан можна шляхом оперативного втручання.

За словами співрозмовника, у відділенні нейрохірургії Сумської обласної лікарні йому назвали суму операції на голові (вставити пластину) і на нозі, це близько 80 тисяч гривень. Про руці вже не йдеться, хоч би найголовніше привести в відносний порядок … А. Бойко отримує пенсію по інвалідності в сумі 1712 гривень. У мами – мінімальна зарплата. Грошей на операцію взяти ніде.

Олександр розповів, що директор магазину виплатив йому всього лише 500 гривень … Тому вся надія – на небайдужих громадян.

Якщо у кого виникне бажання допомогти цій людині, повідомляємо банківські реквізити: Ощадбанк, 6706 3500 2274 7623, Бойко Олександр Вікторович.

 

Джерело: