3 секрети контурної пластики

Красиві губи, високі вилиці, мужнє підборіддя, рівний носик, гладка шкіра без заломів і зморшок – часто це не подарунок природи, а мистецтво лікарів-косметологів. Безопераційна контурна пластика творить чудеса – після 1-2 сеансів особа перетворюється, навколишні бачать не тільки ваш розум, але і чарівність. У чому секрети пластики філерами?

Заповнити порожнечу

Підліткові вугрі часто залишають на шкірі неприємні вибоїни, які доводиться маскувати косметикою. Порожнечу можна заповнити не тільки зверху, але і знизу: крапля гелю заповнює обсяг під шкірою, і рельєф стає рівним. За таким же принципом філери заповнюють безпечним гелем шкіру під зморшками, носогубні складки, місця шрамів. Робота лікаря ювелірна, результат – приголомшливий.

Контурна пластика повертає красу чоловікам і жінкам: вікові зміни, сліди аварій, порізів, неправильного лікування вугрового висипу зникають. Шкіра після процедури насичена вологою, світиться зсередини і не потребує щільного шару косметики.

Створити об`єм

Безопераційне скульптування особи – особливе мистецтво лікарів-косметологів. За допомогою філера формують чітку лінію підборіддя, красиві мочки вуха, рівний носик. Філер усуває видиму асиметрію рис. Створені за допомогою філера високі вилиці і красиві губи омолоджують відображення в дзеркалі на 10-15 років.

Скульптування філерамі вимагає від лікаря скрупульозності, точності і бездоганного знання анатомії пацієнта. У клініці “Оксфорд Медікал” до процедури проводиться оцінка стану кісток і м’язів обличчя. Кожен укол розрахований до мікрона і мілілітра препарату.

Не нашкодить

Для контурної пластики застосовують біодеградуючі філери на основі гіалуронової кислоти. Це подвійна користь – до 10 місяців бездоганної зовнішності і потужне підживлення організму амінокислотою.

Біодеградучість – ключова перевага препарату. На відміну від парафінів, колагену і силікону, які витягують хірургічним шляхом, гіалурон розсмоктується самостійно, не викликає алергії і відторгнення.

Незамінна амінокислота спочатку присутня в нашому організмі: вона відповідає за утримання вологи і міжклітинні зв’язки. Обсяг гіалурона кінцевий, з кожним днем ​​неухильно знижується. В середньому до 30 років в шкірі залишається 80% гіалурона, до 50 років – 30%, до 70-ти – 5%. Самостійно амінокислота в організмі не синтезується.

Джерело: