28-річного шосткинця, обгорілого після вибуху в своєму будинку, хочуть відправити на лікування в Суми

Нагадаємо, 27 липня, вночі стався вибух і пожежа в Артемівському мікрорайоні Шостки по вулиці Ушакова.

У будинку вилетіли вікна, всередині був вирваний конвектор … Можливою, причиною пожежі став вибух газу. Будинок згорів майже дотла. У вогні сильно постраждав власник будинку – 28-річний Дмитро Кіріевскій. Він отримав 60% опіків тіла ІІ ступеня, обгоріли обличчя, руки, ноги, живіт, дихальні шляхи …

За словами друзів, Дмитро не курить і не п’є, газом користувався рідко, в основному, використовував кип’ятильник. Крім того, хлопець став інвалідом, раніше отримавши перелом хребта в ДТП. На життя заробляв, підробляючи ремонтом взуття. Зараз у нього нічого немає, згоріли всі речі і документи, повертатися після лікарні теж нікуди. І допомогти нікому. Він жив один. З рідних – мама в Росії і в Шостці сестра, у якої своя сім’я і двоє дітей. Коштів на лікування Дмитра немає, передає shostka.info.

Як повідомляють друзі Дмитра, хлопець уже майже тиждень в реанімації. Його вивели з шокового стану і завтра, 3 серпня, планують відправити на лікування в обласний центр. Всіх небайдужих просять допомогти в лікуванні Дмитра.

Перерахувати кошти на допомогу Дмитру можна на карту «Ощадбанку» 5167 8032 0466 2220 Кравченко Марина Михайлівна (сестра), телефон: +380955742916.

Джерело: